Blog

Taneco v Číně

V průběhu listopadu jsme se zúčastnili summitu Global Green Business Opportunities 2016. Akce se konala v čínském Beijingu, kde jsme prezentovali náš projekt, navštívili řadu pozoruhodných míst a

Zobrazit více

Dokument - Och, ryba!

Každý tvrdí, že sú zdravé. V priebehu 40 rokov sa ich konzumácia zdvojnásobila. Každý rok potrebujú svetové trhy viac a viac rýb - a aj nové spôsoby ich produkcie. Odkiaľ vlastne prichádza ryba na náš každodenný tanier? Kde rastie? Kto a kde ju pestuje? V akej vode žije? Vyberte sa spolu s tvorcami tohto investigatívneho dokumentu na napínavú cestu za hľadaním pravdy - o našej zdravej (či nezdravej?) strave...(STV)

Zobrazit více

Taneco, a.s. – Šetří nejen půdu pro další generace

Zavedení nového směru zemědělské výroby a zpracování potravin má v dnešní době a při současných podmínkách své opodstatnění. Důvodů, proč se zabývat touto otázkou, je nespočet a my si v následujícím článku představíme ty nejdůležitější.

Zobrazit více

Srdce i duše akvaponického systému

Bakterie, jak už jsme si řekli v předchozích dílech našeho Lexikonu akvaponie jsou srdcem i duší jakéhokoliv akvaponického systému. Bez nich nemůže žádný akvaponický systém existovat. Abychom lépe ozřejmili jejich vlastnosti a důležitost v akvaponickém systému, zaměříme se dnes na to, co přesně tyto bakterie v systému dělají a jak jim můžeme pomoci lépe fungovat.

Zobrazit více